Geboortekaartjes trends

Leer je baby kennen rectangle

4 trends in geboortekaartjes: dit is nu helemaal hip!

 

Watercolour geboortekaartjes

Echt prachtig zijn ze, de geboortekaartjes met aquarel.
Watercolour-geboortekaartjes zijn echt superhip op het moment, je ziet ze overal. Wil je een achtergrond in watercolourstijl, of vind je bijvoorbeeld een geboortekaartje met een mooi hart in watercolour leuker? Dit zijn 2 van onze favorieten:

watercolor geboortekaartjewatercolour geboortekaartje2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Langwerpige geboortekaartjeslangwerpig geboortekaartje meisjelangwerpig geboortekaartje jongen

Deze trend zien we pas sinds kort, maar doet het nu al ontzettend goed: langwerpige geboortekaartjes.
Deze trend wordt vaak gecombineerd met een cleane, eenvoudige stijl, waarbij er eigenlijk heel weinig tekst en soms maar een paar elementjes op de kaart worden gezet. De volgende 2 kaarten zijn op dit moment erg populair:

 

 

 

Kraamborrelkaartjes

De babyborrel is upcoming: steeds meer mensen kiezen ervoor om in plaats van het traditionele kraambezoek voor een kraamborrel te gaan. Lekker al het bezoek in één keer! En wat is er dan leuker dan je gasten hiervoor uitnodigen met een speciaal kraamborrelkaartje? Dit is een klein kaartje dat bij het geboortekaartje wordt gestopt. Vaak zijn die twee kaartjes in dezelfde stijl. Wat vind je van de volgende 2 voorbeelden?

kraamborrelkaartjebabyborrelkaartje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Silhouet geboortekaartjes

Echt helemaal van toen eigenlijk, deze trend: silhouetten op je geboortekaartje. Het geeft je kaartje een vintage touch (de vintage-trend blijft!), en een simpel silhouetje staat prachtig op een langwerpig geboortekaartje. Het silhouet-geboortekaartje is ook heel goed te gebruiken als je een tweede krijgt: ga dan op zoek naar een afbeelding met twee kindjes. Deze 2 kaartjes vinden wij prachtig:

silhouette geboortekaartjesilhouet geboortekaartje2

 

 

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden uit te kiezen! Kijk snel bij onze partner Hippe geboortekaartjes om dé kaart te vinden die bij jou past.

Zonder angst bevallen leaderboard

Gerelateerde artikelen

Kraamvisite of babyborrel Kraamvisite of babyborrel

Wat zijn de voor- en nadelen van kraamvisite of een kraamfeest?

meer lezen ...