Luiers van Kruidvat: ideaal vanaf geboorte

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kruidvat

Luiers verschonen, je krijgt het er als kersverse ouders gratis bij. Zeker bij een pasgeboren baby gaat een pak luiers er snel doorheen. Het is dan ook noodzaak om al voor de geboorte na te denken over luiers. Want jij wilt natuurlijk alleen het beste voor jouw kindje! Luiers komen in allerlei soorten en maten voor en kunnen aan de prijs zijn. Wil je daarom wel kwaliteit met een optimale pasvorm en een goede absorptie maar dan tegen een fijne prijs? Overweeg dan ook eens Kruidvat luiers, ze zijn niet voor niks de meest verkochte luier van Nederland.

Zorg jij ervoor dat je al voor de geboorte van jouw kleintje voldoende voorraad luiers in huis hebt? Want zeker in de eerste week wil je niet zonder luiers komen te zitten. Misschien een minder leuke bezigheid dan het inrichten van de babykamer, maar luiers behoren nu eenmaal tot één van de basisbehoeften van jouw baby. In het begin bestaat het ritme vooral uit slapen, voeden, verschonen en slapen. En dat dan zo’n 8 tot 10 keer in 24 uur. Reken maar uit, dat zijn ook zo’n 8 à 10 luiers per dag.

Ervaringen met Kruidvat luiers

Veel ouders kiezen voor Kruidvat luiers. Uit marktcijfers van 2020 blijkt zelfs ongeveer 40% van de verkochte luiers in Nederland een Kruidvat luier is. De luiers van het eigen merk zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. De soepele, fluweelzachte luiers zorgen voor een ultiem draagcomfort voor jouw kleintje. Niet voor niets zijn Uit recent onderzoek van Ouders van Nu bleek dat 9 van de 10 ouders de luiers van Kruidvat zou aanbevelen.

Een dunne luier die jouw kleintje optimale bescherming en bewegingsvrijheid biedt. Heerlijk, zelfs voor de meest beweeglijke baby’s! Zo’n 95% van de gebruikers van de Kruidvat newborn luiers maat 1 en 2 gebruikers zijn dan ook zeer tevreden over de pasvorm en het gebruiksgemak (testpanel april 2020). Het stretchend rugelastiek van de Kruidvat NewBorn luier zorgt voor een goede aansluiting op het lichaam en garandeert daarmee een goede pasvorm. Daarbij is de luier extra hoog, wat handig is voor spuitluiers die je ongetwijfeld gaat krijgen met een pasgeboren baby.

Handig: een plasalarm in de luiers

Met het handige plasalarm op de NewBorn luiers weet je precies wanneer het tijd is voor een schone luier. Daarnaast zijn de luiers voorzien van 3 absorberende kanalen welke snel vocht opnemen en het vocht gelijkmatig verspreiden door de kern. Zo blijven jouw baby’s billetjes langdurig droog. Gegarandeerd de beste bescherming, zowel overdag als ‘s nachts.

Altijd een passende luier

Zoveel baby’s, zoveel luiers. Maar welke Kruidvat luier heb je nu precies nodig? Tot je kindje ongeveer 3 tot 4 jaar is, zit je ‘in de luiers’. Belangrijk is in elk geval de juiste maat luier te gebruiken, want je wilt niet dat ze doorlekken. Dit is een grote ergernis wat vaak wordt veroorzaakt door het gebruik van verkeerde luiers. Lekt bij jouw kleintje de luier regelmatig door? Probeer dan eens een andere maat. De maat van de luier wordt berekend op het gewicht van je kindje, niet zozeer op de leeftijd. Kijk dus vooral naar het gewicht op het pak om de juiste maat te kiezen. Want het ene kind is natuurlijk het andere niet.

Welke dan het prettigst is voor jou en je baby? Probeer de verschillende soorten zelf uit. Zo is er alleen al voor pasgeborenen keuze uit drie verschillende maten: NewBorn Extra Small maat 0 (tot ca. 3 kg), NewBorn Small maat 1 (van ca. 2-5 kg) en NewBorn Mini maat 2 (van ca. 3-6 kg).

Mate van duurzaamheid

Ga je graag voor een duurzame optie? Kruidvat luiers zijn een milieubewuste keuze. Ze zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en dragen het FSC-keurmerk. Bij de productie van de eigen merk luiers wordt gebruik gemaakt van materiaal afkomstig uit goed beheerde bossen. Daarnaast staat het EU Ecolabel voor een lage milieubelasting tijdens de hele levenscyclus van het product. Je draagt dus eenvoudig een steentje bij aan het milieu.

Conclusies van deze luiers

Dat luiers een flinke kostenpost zijn, is geen geheim. Met Kruidvat luiers kies je voor luiers van uitstekende kwaliteit, maar dan voor een zeer voordelige prijs. Ze zijn dan ook een slim alternatief voor de duurdere merken in haar segment. De luiers van het Kruidvat huismerk doen zeker niet onder aan de kwaliteit.

Al met al zijn er dus voldoende redenen om deze luiers eens uit te proberen.

Minimaal 3 tekens

Jouw Tools Wijzers en Gidsen