Over Baby Op Komst

sandraBaby op Komst is eigendom van Digital Baby Care en wordt gerund door Sandra Vuik, verloskundige en Sonja Mosselman, administratieve ondersteuning.

De site is ontstaan in 1999 omdat verloskundige Sandra Vuik op het internet geen goede, medisch betrouwbare, informatie vond omtrent zwangerschap en bevalling. Er waren wel enkele sites over de zwangerschap, maar die boden weinig diepgang. Als verloskundige vond (en vindt) Sandra Vuik het heel belangrijk dat er goede betrouwbare informatie op het internet te vinden was (is) zo is het idee voor deze site ontstaan en uiteindelijk uitgegroeid tot wat het nu is.

De belangrijkste doelstelling van de site is het verstrekken van betrouwbare informatie aan zwangere vrouwen, hun partner en een ieder die interesse heeft in de zwangerschap. In de afgelopen jaren is het team van medewerkers uitgegroeid met een lactatiekundige en een consultatiebureau arts. Daarnaast worden er zo nu en dan artikelen geschreven door andere deskundigen op hun werkgebied (bijvoorbeeld door fysiotherapeuten over bekkenpijn en incontinentie).

Baby op Komst werkt met diverse partijen samen. Alle partijen waar samenwerking mee aangegaan is zijn partijen die, naar het oordeel van de verloskundige, een toegevoegde waarde hebben voor wat betreft het aanbieden van nuttige informatie aan zwangere vrouwen en haar partner.

Naast de website, hebben we ook een eigen tijdschrift. Dit tijdschrift  wordt gratis door 98% van de verloskundigen aan hun cliënten meegegeven tijdens de eerste zwangerschapscontrole en kent een oplagen van 165.000 exemplaren op jaarbasis.

Naast een betrouwbare informatiebron voor de zwangere vrouw en haar partner heeft Baby op Komst ook een ondersteunende functie voor verloskundigen. Digital Baby Care biedt diverse diensten aan verloskundigen die de dienstverlening aan cliënten kan verhogen en de werkdruk bij verloskundigen kan verlagen zodat zij meer tijd vrij hebben om aan het werkelijk verloskundige werk te besteden.

Mis je iets op de site? Zou je het leuk vinden als een bepaalde tool wordt toegevoegd? Heb je een andere tip om de site te verbeteren? Deel het met ons. Wij zullen dan beoordelen of jouw tip interessant is voor de bezoekers en beoordelen of het mogelijk is jouw idee te realiseren. Natuurlijk hopen we ook dat je ons mailt als je iets op de site tegenkomt waar je vraagtekens bij zet. Samen kunnen we zorgen voor dé perfecte site.

Wij wensen je veel kennis toe via de site.

Digital Baby Care
Sandra Vuik
Sonja Mosselman
Vogelpoel 3
7754 NX WACHTUM
0621813970

 


Gerelateerde artikelen

Onderwerpen A-Z zwanger

Makkelijke lijst met alle onderwerpen op alfabet

meer lezen ...
Onderwerpen A-Z BabyWens/ zwanger worden

Alles wat je wilt/zou moeten weten als je een kinderwens hebt vind je hieronder op alfabet gerangschikt A Alcohol gebruik Astma IJ QR Recepten Roken B Biologische klok man Biologische klok vrouw K Kosten kind S Seks; wanneer C De Cylcus D Dagelijks gevaar Diabetes L Leefstijladvies Leefstijl as vader Leeftijd man Leeftijd vrouw T […]

meer lezen ...
Onderwerpen A-Z bevallen Onderwerpen A-Z bevallen

bevallen van A-Z, alle onderwerpen in één overzicht.

meer lezen ...

Minimaal 3 tekens

Jouw Tools Wijzers en Gidsen