Babykleding – BabyUitzet

Babykleding, misschien wel het leukste om te kopen van je babyuitzet.

Er is zoveel leuks te koop dat je snel de neiging hebt om ieder keer als je in een winkel komt weer iets mee te nemen. Natuurlijk ben je vrij om net zo los te gaan als je zelf wilt, maar nodig is het niet.
Als je op je portemonnee moet/wilt letten koop dan in ieder geval hetgeen op onze babyuitzet lijst staat:

  • 4 tot 6 katoenen/badstof hemdjes of rompertje
  • 1 vestje of jasje
  • 4 tot 6 katoenen/badstof truitjes en broekjes of boxpakjes
  • 2 mutsjes
  • sokjes

Vaak krijg je in de kraamdagen nog veel babykleding cadeau. Je baby draagt de kleinste maatjes maar heel kort, pas dus op dat je in je enthousiasme niet een kast vol koopt waarvan de helft amper gedragen wordt.

Was de kleding altijd voor gebruik. Nieuwe kleding, linnengoed, maar ook knuffels ademen chemische stoffen uit die mogelijk schadelijk zijn.

Let op de sluiting van truitjes en broekjes. Zeker in het begin ben je vaak nog niet zo handig met die kleine armpjes en beentjes. Een truitje wat helemaal open kan trekt een stuk makkelijker aan dan een truitje met alleen een paar drukknoopjes op de schouders bijvoorbeeld.
Ook een boxpakje wat helemaal open kan, liefst vanaf de hals tot de binnenkanten van beide benen is super makkelijk om je baby aan te kleden.

Tip: Wist je dat wij een verlanglijst aanbieden. Je kunt je eigen verlanglijstje maken en die na de geboorte mailen aan vrienden/familie (of de link op je geboortekaartje zetten). Zo krijg jij de kado’s die je leuk vindt én je familie/vrienden blij omdat ze eindelijk weten wat ze voor je kunnen kopen.


Gerelateerde Baby Uitzet artikelen

checklist babyuitzet / uitzetlijst baby Checklist babyuitzet – BabyUitzet

Babyuitzet: De complete checklist babyuitzet / uitzetlijst voor je baby en jezelf: Klik op de linken voor meer  informatie over het betreffende product in je babyuitzet. Wij vertellen je dan waar je op moet letten vóór de aankoop. Babyuitzet: SLAPEN Babyuitzet: IN BAD O 2 kruiken O bad en/of tummytub O 2 kruikenzakken O badstandaard O wieg of ledikant O babyzeep […]

meer lezen ...
babyuitzet; wat koop je wanneer Wat koop je wanneer – BabyUitzet

Zo veel te kopen, maar wat koop je wanneer?

meer lezen ...

Gerelateerde artikelen

Mijn zwangerschap Mijn zwangerschap

Volg jouw zwangerschap per DAG. Afgestemd op jouw zwangerschapsduur. Volop tips, adviezen en weetjes.

meer lezen ...