Voedingskussen – BabyUitzet

Voedingskussen: hoewel de naam doet vermoeden dat je dit kussen alleen gebruikt tijdens het voeden is dat zeker niet zo.

Het voedingskussen wordt heel veel gebruikt om een betere slaaphouding te vinden in de zwangerschap. Als zwangere kun je vaak geen goede houding vinden om te slapen. De zwaarder wordende buik zit in de weg, je rug doet zeer en met je benen kun je ook al niet lekker meer liggen.

Een voedingskussen biedt uitkomst.

 

Het voedingskussen is een soort slang van zo’n 2 meter lang. Zwangere vrouwen leggen hem vaak als steun onder hun buik, dan tussen de benen door naar de onderrug waar hij steun aan biedt.

 

 

 

Let bij aankoop wel op, je hebt ook voedingskussens die halfrond voorgevormd zijn, die gebruik je echt alleen voor het voeden en kun je niet anders leggen dan de vorm die ze hebben.

Zoek dus echt naar een lange slang en let ook op de kwaliteit. Een heel goedkoop voedingskussen is vaak slecht gevuld. Je drukt ze makkelijk bijna helemaal plat. Daar heb je natuurlijk niet veel aan. Je wilt echt een stevig kussen wat zijn vorm houdt, niet alleen voor jezelf tijdens de zwangerschap, maar ook om je baby op te leggen als je straks gaat voeden.

 


Gerelateerde Baby Uitzet artikelen

Jouw Verlanglijst – BabyUitzet Jouw Verlanglijst – BabyUitzet

Wil jij kraamkadootjes krijgen die je echt nodig hebt en leuk vindt? Maak dan een verlanglijstje.

meer lezen ...
babyuitzet; wat koop je wanneer Wat koop je wanneer – BabyUitzet

Zo veel te kopen, maar wat koop je wanneer?

meer lezen ...
checklist babyuitzet / uitzetlijst baby Checklist babyuitzet – BabyUitzet

Babyuitzet: De complete checklist babyuitzet / uitzetlijst voor je baby en jezelf: Klik op de linken voor meer  informatie over het betreffende product in je babyuitzet. Wij vertellen je dan waar je op moet letten vóór de aankoop. Babyuitzet: SLAPEN Babyuitzet: IN BAD O 2 kruiken O bad en/of tummytub O 2 kruikenzakken O badstandaard O wieg of ledikant O babyzeep […]

meer lezen ...
Hier let je op bij aankoop kinderwagen – BabyUitzet Gids Hier let je op bij aankoop kinderwagen – BabyUitzet Gids

Babyuitzet: het kopen van een kinderwagen vraagt goede voorbereiding. Hoe ga je de kinderwagen gebruiken, woon je klein of op een bovenhuis? Moet de kinderwagen mee in openbaar vervoer? Allemaal zaken waar je bij stil moet staan bij de aankoop van je kinderwagen Babyuitzet: video aankoop kinderwagen

meer lezen ...
Aankooptips draagdoek of draagzak Aankooptips draagdoek/draagzak

Lees onze tips waar je op moet letten als je een draagdoek of -zak gaat kopen

meer lezen ...
Luiertassen; wat gaat er mee

Er is natuurlijk een verschil in de inhoud van je luiertas wanneer je een volle dag van huis zult zijn, waarbij je je baby ook één of meerdere keren zult voeden, en wanneer je alleen even wat  boodschappen gaat doen of bij vrienden op de koffie gaat.  Toch zul je al snel merken dat een […]

meer lezen ...

Gerelateerde artikelen

Mijn zwangerschap Mijn zwangerschap

Volg jouw zwangerschap per DAG. Afgestemd op jouw zwangerschapsduur. Volop tips, adviezen en weetjes.

meer lezen ...
Gewichtstoename zwangerschap Gewichtstoename zwangerschap

Onze tool ‘Mijn gewicht’ helpt je om niet teveel of te weinig aan te komen in je zwangerschap.

meer lezen ...