IVF MEDICATIE OPROEPEN

Koop of verkoop hier je spulletjes. Misschien zit er iets tussen wat je zoekt.

IVF MEDICATIE OPROEPEN

door Moderator » Vr Dec 10, 2010 9:22 am

Beste dames,Omdat hier regelmatig oproepen staan voor het kopen/verkopen van genoemde medicatie had ik de eigenaar een voorstel gedaan dit via een algemeen email adres te doen zodat ik de koper/verkoper kon matchen en jullie je prive gegevens prive konden houden.

Echter ik kreeg het bericht terug door doorverkoop van dergelijke medicijnen verboden is bij de wet en wij dus zelfs strafbaar zijn als we dergelijke oproepen tolereren / toestaan op de site.

Alhoewel wij allemaal heel goed begrijpen dat je graag een ander helpt met overgebleven medicijnen, MOETEN wij jullie oproepen dus verwijderen en jullie vragen een eigen weg te vinden in het krijgen van deze medicijnen. Via onze site en ook via onze hyves mag dit dus niet.

Ik hoop dat jullie dit begrijpen.Groetjes Karin
Gebruikers-avatar
Moderator

IVF MEDICATIE OPROEPEN

door esther » Vr Dec 10, 2010 8:49 pm

Hai Karin.

Helemaal begrijpelijk dat jullie deze oproepen hebben verwijderd maar wel erg jammer. Ik zit ook nog op een ander forum waar we op een andere manier wel medicatie kunnen ruilen/aanbieden.

We hebben een topic met de noemer:

Wat doen jullie met overgebleven medicijnen.

In dit topic worden geen namen genoemd van medicijnen maar praten we over een volle of lege groentela. In een persoonlijke handtekening die je kunt maken wat onder elk bericht verschijnt kun je aangeven welke medicijnen je gebruikt en vervolgens kun je elkaar een persoonlijk berichtje sturen. In dit topic wordt er absoluut geen geld gevraagd aan mensen. Het gaat puur om medicatie die men over heeft en graag weg wil geven om iemand anders weer op weg te helpen! Er is daar dus geen sprake van doorverkopen!

Is dit  geen optie?

Groetjes Esther
Gebruikers-avatar
esther

IVF MEDICATIE OPROEPEN

door Susan » Do Dec 16, 2010 2:41 pm

Wel begrijpelijk,maar inderdaad erg jammer.

Ben nu zelf namelijk 16wk in verwachting na derde ivf poging en heb zoveel medicijnen liggen.Vind het zonde dit naar de apotheek te brengen,omdat het dan vernietigd wordt.

Begrijp dat het verboden is,maar het is wel jammer.


Gebruikers-avatar
Susan

IVF MEDICATIE OPROEPEN

door Moderator » Wo Jan 05, 2011 12:25 pm

Ik heb het gelezen maar wij kunnen echt het risico niet lopen iets te doen wat bij de wet verboden is. Het bedrijf achter deze site is namelijk degeen die er op aangekeken zal worden.

Het spijt ons echt dat we jullie hierin geen oplossing kunnen bieden.

Overgebleven medicatie dient namelijk ingeleverd te worden bij de apotheek omdat het een persoonlijk iets is, dus ook weggeven is niet toegestaan...Groetjes Karin
Gebruikers-avatar
Moderator

IVF MEDICATIE OPROEPEN

door esther » Wo Jan 05, 2011 2:25 pm

Ik snap het wel hoor, kunnen jullie ook niks aan doen. 

Maar wat kan er gebeuren als je medicatie weggeeft dan? Ben je dan strafbaar ofzo?
Gebruikers-avatar
esther

IVF MEDICATIE OPROEPEN

door Danielle » Zo Jan 09, 2011 10:50 pm

Wat het is met doorverkopen of weggeven is het volgende:Medicatie is stabiel onder bepaalde temperatuurs en vochtigheids omstandigheden. In een apotheek of groothandel wordt dit continue gecontroleerd. Zodra het de apotheek verlaat staat het medicijn bloot aan temperatuursverschillen en gaat de kwaliteit van het product achteruit. Vanuit de apotheek naar huis is niet een groot probleem, maar zodra het nog een keer van en naar gaat kan het product achteruit gaan in kwaliteit en dus minder effectief zijn. Daarbij weet je nooit zeker aan wie je iets geeft en wat die persoon ermee van plan is.
Gebruikers-avatar
Danielle

IVF MEDICATIE OPROEPEN

door Moderator » Ma Jan 10, 2011 7:33 pm

Dank je wel Danielle voor de uitleg.
Gebruikers-avatar
Moderator

IVF MEDICATIE OPROEPEN

door jolanda8376 » Vr Sep 02, 2011 7:23 pm

Nog een kleine aanvulling:
Ik hoorde van de instructrice van Moeders voor Moeders dat het ook gevraagd wordt voor illegaal gebruik voor afslankmiddelen.
Nog een reden om het dus niet te ruilen of door te verkopen!!
Gebruikers-avatar
jolanda8376

IVF MEDICATIE OPROEPEN

door Esmeralda » Vr Sep 02, 2011 9:43 pm

Danielle en Jolanda, Amen!!!
Gebruikers-avatar
Esmeralda

Re: IVF MEDICATIE OPROEPEN

door doremifago » Ma Feb 24, 2020 12:08 am

Buenas tardes. No te enfades. Hoy en día, hay muchos medicamentos y uno de los más eficaces es tadacip https://espanolcialis.net/comprar-tadacip/. Esto está diseñado por los científicos para mejorar la erección y restaurar una vida sexual completa. Se recomienda consultar a un médico, por supuesto.
Gebruikers-avatar
doremifago


Minimaal 3 tekens

Jouw Tools Wijzers en Gidsen