Harde buiken en rustig aan doen

Je kunt hier van gedachten wisselen met vrouwen die ook zwanger zijn. Hier kun je discussiƫren met zwangeren die onder behandeling zijn bij de verloskundige. Hoewel dit forum is bedoeld voor en door bezoekers, zal de verloskundige dit forum regelmatig bezoeken en daar waar nodig haar mening geven.

Harde buiken en rustig aan doen

door Martine89 » Ma Dec 18, 2017 3:02 pm

Misschien dat iemand van jullie ervaring hiermee heeft?

Ik heb sinds afgelopen weken heel erg last van harde buiken, nu was het een eerste instantie een blaasontsteking maar nadat deze helemaal over was blijven de harde buiken constant. Ik ben nu 28 weken zwanger.

Nu slaap ik ook maar echt vier a vijf uur per nacht en in overleg met de verloskundige is het beter om nu mijn rust te nemen en even niet te gaan werken.

Als ik alleen al even de vaatwasser uitruim zijn de harde buiken alweer volop aanwezig dus ik merk inderdaad dat het rustig aan doen gewoon helpt.

Helaas denkt mijn werkgever hier heel anders over en geeft die aan dat zij vroeger gewoon doorwerkte met harde buiken en dat zij nu een heel groot probleem hebben.
Gebruikers-avatar
Martine89

Re: Harde buiken en rustig aan doen

door Sanne Lamme » Zo Mrt 11, 2018 7:47 pm

Hoi Martine,
Ik lees net je bericht wat je in december hebt geplaatst? Toevallig heb ik net een bericht geplaatst over mijn situatie en mijn werkgever. Jij hebt intussen verlof. Hopelijk gaat het goed met je. Hoe heb jij dit met je werkgever opgelost? Zijn jullie eruit gekomen?
Succes met de laatste loodjes,
Liefs sanne
Gebruikers-avatar
Sanne Lamme


Minimaal 3 tekens

Jouw Tools Wijzers en Gidsen