Weekend weg

Net een kleine gekregen, vol met vragen en twijfels…… Dan is dit het forum voor jullie. Bespreek hier met andere "jonge" ouders al je twijfels en vragen, maar geef ook tips die voor anderen interessant kunnen zijn. Hoewel dit forum is bedoeld voor en door de bezoekers, zal de verloskundige dit forum regelmatig bezoeken en daar waar nodig haar mening geven.

Weekend weg

door backxwim » Ma Feb 26, 2018 5:43 pm

Dag mede-moeders,

Binnenkort willen mijn man en ik even weg naar een hotel in Leeuwarden. Twijfel een beetje, maar even heerlijk ontspannen na 7 maanden stress (baby huilde snachts veel). Ben van plan daar ook te gaan kolven.

We hebben in ieder geval genoeg voorraad in de vriezer en een top oppas geregeld.

Ben dus wel een beetje nerveus. Heeft iemand al ervaring met kolven tijdens zo'n weekend weg?
Gebruikers-avatar
backxwim

Re: Weekend weg

door bogdanstepan123 » Ma Apr 22, 2019 2:24 am

Welterusten. Ik begrijp dat ik een tweede kind heb en ik ben hier al niet aan gewend.. En het begon allemaal zo onschuldig - ik maakte het uit met een man, en een vriend adviseerde een coole dienst om te daten op het Internet -https:///www.chat.nl
Gebruikers-avatar
bogdanstepan123

Re: Weekend weg

door ericmattes631 » Zo Jun 30, 2019 10:09 pm

En we gingen met het gezin naar Turkije voor het weekend en besloten om een ​​auto te huren. Na het lezen van recensies koos het bedrijf https://cars-scanner.nl/Italie/Luchthav ... ohuur.html voor het huren van een goedkope auto. Uiteindelijk vonden we alles leuk, voor 2 dagen betaalden we 60 euro. Zeer snel en erg cool.
Gebruikers-avatar
ericmattes631

Re: Weekend weg

door canedvev12 » Do Okt 03, 2019 2:00 pm

Toen ik familie bezocht, vroegen ze altijd waarom ik geen hobby heb, waarom ik niet leer zingen of gitaar spelen? Maar nu, na zes maanden lessen op https://upwizer.com ik verraste ze!
Gebruikers-avatar
canedvev12


Minimaal 3 tekens

Jouw Tools Wijzers en Gidsen