Gewichtsverlies en dagelijkse sport

Net een kleine gekregen, vol met vragen en twijfels…… Dan is dit het forum voor jullie. Bespreek hier met andere "jonge" ouders al je twijfels en vragen, maar geef ook tips die voor anderen interessant kunnen zijn. Hoewel dit forum is bedoeld voor en door de bezoekers, zal de verloskundige dit forum regelmatig bezoeken en daar waar nodig haar mening geven.

Gewichtsverlies en dagelijkse sport

door canedvev12 » Wo Jan 29, 2020 4:55 pm

Goedendag iedereen! Vertel me alsjeblieft-moet ik extra medicatie nemen voor gewichtsverlies, of moet ik hard trainen om zo veel mogelijk gewicht te verliezen? Mijn vrienden zeiden dat je niet zonder een ervaren coach kunt.
Gebruikers-avatar
canedvev12

Re: Gewichtsverlies en dagelijkse sport

door bogdanstepan123 » Wo Jan 29, 2020 5:03 pm

Jij ook Goedenavond. Ik hoop dat u dit probleem met de minste moeite kunt oplossen. Nu ben ik tenminste geïnteresseerd in dit onderwerp. Weet je iets over afslankpillen en zijn analoga? Dit is een geweldige tool die u zal helpen uw inspanningen vele malen te verminderen om resultaten te bereiken - afvallen en weer een mooi figuur!
Gebruikers-avatar
bogdanstepan123

Re: Gewichtsverlies en dagelijkse sport

door fnieuw » Zo Jun 07, 2020 3:57 pm

Een dieet of afslankpil is niet echt nodig om op de juiste manier af te vallen. Hoe dan wel? Op https://www.healthcarechain.net/is-een-dieet-noodzakelijk-om-af-te-vallen/ kunt u lezen hoe.
Gebruikers-avatar
fnieuw


Minimaal 3 tekens

Jouw Tools Wijzers en Gidsen