myBabyOutlet

Koop of verkoop hier je spulletjes. Misschien zit er iets tussen wat je zoekt.

myBabyOutlet

door hallo » Vr Feb 21, 2020 1:02 pm

Omdat wij graag alle aanstaande ouders/grootouders willen helpen om hun volledige baby-uitzet aan aantrekkelijke prijzen te kunnen kopen.

Bij my Baby Outlet kan je online terecht voor een volledige baby-uitzet, en dit van fopspeen tot en met een kinderkamer.
We zorgen steeds voor budgetvriendelijke prijzen en zijn zo tot 70 % goedkoper.
Alle producten bij my Baby Outlet zijn nieuw, en zijn afkomstig uit overstock, uit recente einde reeksen, uit falingen... Heb je een bestelling geplaatst? Dan kan je kiezen uit levering aan huis, kantoor of ander adres maar je kan ook je bestelling komen afhalen in ons magazijn te Aartselaar. Er kan steeds afgehaald worden op donderdag van 10u tot 18u (uitgezonderd feestdagen) of op afspraak.
Neem alvast een kijkje op onze webshop en onze facebook pagina en instagram is ook interessant om te volgen. Like onze pagina en krijg automatisch een notification van onze nieuwigheden of schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Wij organiseren ook 3x per jaar in ons magazijn te Aartselaar een grote stockverkoop. Data kun je steeds terugvinden bij evenementen in onze webshop of op onze facebookpagina.

Wens je graag een vrijblijvende demo van onze kinderwagens van Bebetto? Geen probleem, wij hebben ook een showroom met alle modellen waar wij met veel plezier u een woordje uitleg geven.

my BabyOutlet selecteert enkel kwaliteitsvolle producten omdat elk kind het beste verdient.

myBabyOutlet
Boomsesteenweg 71D
2630 Aartselaar
03.3364877
www.mybabyoutlet.be
hallo@mybabyoutlet.be
Gebruikers-avatar
hallo

Minimaal 3 tekens

Jouw Tools Wijzers en Gidsen