Gewicht tijdens zwangerschap

zwangerschaps_gewichtstoo1l

 

Babyopkomst bied je de tool MIJN gewicht.

Ben je zwanger en wil je niet teveel of te weinig aankomen??

Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij niet teveel of te weinig aankomt in je zwangerschap.

Een juiste gewichtstoename in de zwangerschap is belangrijk voor de gezondheid van jezelf én je kind.

Vul je gewicht in en zie in de grafiek of jij nog netjes volgens de adviezen aankomt én krijg tips hoe je gewicht onder controle te houden.
Afgestemd op JOUW BMI.

Laten we starten!

 

 

Zwangerschap is ontegenzeggelijk een bijzondere periode die je hooguit een paar keer in je leven meemaakt.

Er komt in je zwangerschap veel op je af, je wordt ingewijd in een wereld die tot nu toe onbekend voor je was. Er worden vragen aan je gesteld waarvan je niet wist dat het mogelijkheden waren en je moet keuzes maken over dingen waarvan je niet wist dat het bestond :).

Daar kun je waarschijnlijk wel wat hulp bij gebruiken.

Om jou hierbij te helpen hebben wij diverse online zwangerschapscursussen ontwikkeld. Cursussen die jou inwijden in de zwangere wereld, die je helpen keuzes te maken die bij jou/jullie passen en die ervoor zorgen dat jij vol vertrouwen en als de sterke vrouw die je bent je ‘mannetje’ kunt staan tijdens je zwangerschap, bevalling en de eerste periode met je baby.

Een blik op de tool Mijn gewicht in de zwangerschap

 

zwangerschaps_gewichtstool_r1_c5

zwangerschaps_gewichtstool_r1_c7

Laten we starten!

Hoeveel je mag aankomen in de zwangerschap is afhankelijk van jouw BMI van vóór de zwangerschap.

Afhankelijk van jouw BMI geven wij je advies hoeveel jij mag aankomen in de zwangerschap en hoe je dit bereikt.

Natuurlijk geven we je ook een dagmenu zodat jij precies weet wat je kunt eten om te zorgen dat je gewichtstoename in de zwangerschap netjes volgens de richtlijnen verloopt.

Een juiste gewichtstoename in de zwangerschap is heel belangrijk voor de gezondheid van jezelf en je baby. Veel vrouwen willen niet teveel aankomen als ze zwanger zijn, met onze tool Mijn gewicht in de zwangerschap helpen we je om jouw gewicht in de zwangerschap onder controle te houden.

Wist jij dat teveel aankomen het risico op een groot kind ook verhoogd? Zeker als je veel suikers en vet eet heb je een verhoogd risico op een groot kind. Heb je vorige keer een lekkere dikkerd gekregen, probeer dan nu op te letten met snoep en vet eten. Het helpt echt.
Daarnaast geeft overgewicht een verhoogd risico op complicaties in de zwangerschap én weten we dat vrouwen die teveel aankomen in de zwangerschap vaak moeite hebben om de overtollige kilo’s er weer allemaal af te krijgen. Het gevolg is dat ze zwaarder blijven dan voor de zwangerschap. Als ze dan opnieuw zwanger worden en weer teveel aankomen ligt het risico op overgewicht na twee of meerdere zwangerschappen op de loer. Gun jezelf en je kind een gezond gewicht en laat je ondersteunen door onze tool!