Test jouw voeding

Test jouw voeding om er zeker van te zijn dat je alles binnenkrijgt nu je zwanger bent of zwanger wilt worden.

Doe de VoedingsTest!

Je kunt in de zwangerschap al goed voor je kindje zorgen door op jouw eigen voeding te letten.

Steeds weer blijkt uit onderzoek dat de baby in jouw baarmoeder wordt geprogrammeerd voor de rest van zijn leven. Als jij in de zwangerschap gezond leeft kan je baby daar zijn hele leven profijt van hebben. Doe daarom mee aan ons voedingsprogramma.

Niet alleen voor je baby, ook voor jezelf is een goede voeding in de zwangerschap extra belangrijk, want als jij je lekker fit voelt kun je nog meer genieten van je zwangerschap, kom je niet meer aan dan noodzakelijk en zit je straks, na de bevalling, weer snel lekker in je vel.

Bovendien heb je veel minder risico op allerlei vervelende complicaties in de zwangerschap als je gezond leeft.

Ons voedingsprogramma bestaat uit een voedingstest.  De voedingstest laat je zien  hoe het met jouw voeding en gewicht gesteld is. Je krijgt adviezen hoe jij je voeding in de zwangerschap makkelijk kunt verbeteren én tips om zo gezond mogelijk zwanger te zijn.

De test bestaat uit 3 delen. In het eerste deel wordt ingegaan op jouw voeding in de periode voor de zwangerschap. Na ieder antwoord op een vraag krijg je een advies afgestemd op jouw antwoord.

In deel 2 komt jouw gewicht aan de orde. We stellen vragen over hoe belangrijk jouw gewicht voor je is en of je veel schommelt met je gewicht. Aan de hand van jouw antwoorden krijg je advies hoeveel je zou mogen aankomen in de zwangerschap en hoe je het beste met je voeding kunt omgaan.

Tot slot wordt in deel 3 jouw voeding uitgebreid onder de loep genomen, en krijg je veel tips en adviezen, afgestemd op jouw leefstijl, en gewoonten. Deze adviezen houden rekening met de antwoorden die je in deel 1 en 2 gegeven hebt.

Naar overzichtspagina Voeding

Minimaal 3 tekens

Jouw Tools Wijzers en Gidsen