Waarom inschrijven?

Waarom inschrijven? Je kunt je tenslotte overal wel aanmelden, toch 😆  Maar inschrijven bij Babyopkomst biedt echt een stukje extra begeleiding.
Babyopkomst is eigendom van verloskundige Sandra Vuik. Zij is deze site in 1999 gestart, puur omdat ze vond en vindt dat zwangeren een plek nodig hebben waar ze betrouwbare en onafhankelijke informatie kunnen vinden.
Naast alle informatie op de site heeft ze ook heel veel extra’s die geboden worden aan onze leden. Omdat Babyopkomst niet puur commercieel is, zullen we je gegevens NOOIT doorgeven aan derden. Via ons dus geen spam!

Welke voordelen biedt het inschrijven?

 • Allereerst wordt de site volledig aangepast aan jou! Per week van de zwangerschap/na de geboorte van je baby laat de site aan ingelogde bezoekers direct zien welke artikelen nu interessant voor je zijn én hoe de baby groeit.
 • Tool Mijn zwangerschap: afgestemd op jouw zwangerschapsweek zie je per dag van die week wat je moet regelen, hoe je baby groeit, krijg je tips om klachten te verminderen en nog veel meer.
 • Tool Mijn gewicht: helpt je om op gewicht te blijven. Je krijgt adviezen afgestemd op jouw BMI van voor de zwangerschap en kunt bijhouden hoeveel jij nu bent aangekomen.
 • Tool Mijn verlanglijst: plaats de kado’s die jij wilt ontvangen in de kraamdagen in jouw verlanglijst en mail hem naar familie/vrienden.
 • Onze zeer informatieve  nieuwsbrieven begeleiden je echt in je zwangerschap.
  Per nieuwsbrief vind je info over de ontwikkeling van de baby, dingen die je moet regelen op dat moment, klachten en hoe ze op te lossen enz. Kortom zeer informatief en echt een leidraad voor je zwangerschap! Geschreven door verloskundigen
 • Toegang tot alle delen van de site
 • Deelnemen aan ons zeer actieve forum
 • Tools speciaal voor leden. De komende maanden worden de tools steeds verder uitgebreid. Profiteer van deze leuke extraatjes als BabyOpKomst lid
 • Regelmatig leuke kortingsacties Alleen voor onze leden

 

Wij geven jouw gegevens NOOIT aan derden. BabyOpKomst is dé website van verloskundigen en mag je zien als een verlengstuk van de voorlichting die je van je eigen verloskundige krijgt. Als verloskundigen zullen we de gegevens van onze cliënten ook nooit aan derden verstrekken, dat geldt dus ook voor onze site.

Via ons dus geen spam 🙂

Met vriendelijke groet,
Sandra Vuik, Verloskundige

Minimaal 3 tekens

Jouw Tools Wijzers en Gidsen