• Forum
  Onderwerpen
  Berichten
 • Zwangerschap/bevalling
  Je kunt hier van gedachten wisselen met vrouwen die ook zwanger zijn. Hier kun je discussiëren met zwangeren die onder behandeling zijn bij de verloskundige. Hoewel dit forum is bedoeld voor en door bezoekers, zal de verloskundige dit forum regelmatig bezoeken en daar waar nodig haar mening geven.
  30 Onderwerpen
  1272 Berichten
 • Jonge ouders
  Net een kleine gekregen, vol met vragen en twijfels…… Dan is dit het forum voor jullie. Bespreek hier met andere "jonge" ouders al je twijfels en vragen, maar geef ook tips die voor anderen interessant kunnen zijn. Hoewel dit forum is bedoeld voor en door de bezoekers, zal de verloskundige dit forum regelmatig bezoeken en daar waar nodig haar mening geven.
  41 Onderwerpen
  130 Berichten
 • Vader worden
  Het forum voor de a.s. vader. Bespreek hier met andere a.s. vaders je twijfels en vragen en geef tips hoe jij dingen hebt aangepakt. Hoewel dit forum is bedoeld voor en door de bezoekers, zal de verloskundige dit forum regelmatig bezoeken en daar waar nodig haar mening geven.
  13 Onderwerpen
  55 Berichten
 • Vraag en aanbod
  Koop of verkoop hier je spulletjes. Misschien zit er iets tussen wat je zoekt.
  38 Onderwerpen
  103 Berichten
 • Miskraam
  Bij dit forum kun je discussiëren met andere vrouwen die een miskraam hebben gehad. Je kunt hier vragen stellen, je verhaal kort vertellen of een ander een hart onder de riem steken. Hoewel dit forum is bedoeld voor en door lotgenoten, zal de verloskundige het forum regelmatig bezoeken en daar waar nodig haar mening geven.
  1 Onderwerpen
  2 Berichten

Minimaal 3 tekens

Jouw Tools Wijzers en Gidsen